[газета Кировец ]
Главная » 2011 » Декабрь » 22 » ВИТЯГ З НАКАЗУ
11.25.42
ВИТЯГ З НАКАЗУ

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
ВИТЯГ З НАКАЗУ
військового комісара Кіровського районного військового комісаріату Автономної Республіки Крим
№66
02.12.2011 р. смт. Кіровське
Про приписку громадян до призовної дільниці

1. На підставі Закону України «Про військовий обов›язок і військову службу» з 16 січня по 31 березня 2012 року оголошується приписка до призовної дільниці Кіровського района АР Крим громадян 1995 року народження.
2. Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 1995 року включно, постійно або тимчасово проживають на території Кіровського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.
3. Усі громадяни, яким належить з›явитися для приписки до призовної дільниці, зобов›язані прибути за адресою: смт. Кіровське, вул. Дзержинського, 8 у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов›язані прибути за зазначеною адресою 24.01.2012 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.
4. На підставі Закону України «Про військовий обов›язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов›язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до районного військового комісаріату.

О.П. Нацвін,
військовий комісар Кіровського
районного військового комісаріату, майор.





Категория: Официально | Просмотров: 959 | Добавил: kirovec | Рейтинг: 0.0/0