[газета Кировец ]
Главная » 2013 » Январь » 31 » Впровадження системи передачі даних від РРО до органів ДПС
13.21.41
Впровадження системи передачі даних від РРО до органів ДПС

№2 от 10 января 2013 г.

Державна податкова служба України звертає увагу на те, що у зв›язку з прийняттям «Порядку передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій дротовими або бездротовими каналами зв›язку до органів державної податкової служби» та «Вимог щодо створення контрольної стрічки в електронній формі у реєстраторах розрахункових операцій та модемів для передачі даних», затвердженних наказом Міністерства фінансів України 08.10.2012 р. № 1057 в Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій наказом Державної податкової служби України 21.12.2012 р. № 1159 внесені моделі з версіями внутрішнього програмного забеспечення, що відповідають зазначиним вимогам. Такі версії внутрішнього програмного забеспечення в реєстрі позначені « *****».
Виробники повинні забеепечувати доопрацювання моделей реєстраторів розрахункових операцій, які знаходяться у користувачів, шляхом заміни версії внутрішнього програмного забеспечення відповідної моделі реєстратора розрахункових операцій на версію, що відповідає вимогам документів, введених наказом Міністерства фінансів України 08.10.2012 р. № 1057.
Доопрацювання слід проводити згідно з «Порядком доопрацювання електронних контрольно-касових апаратів», затвердженим рішенням Державної комісії з питань впровадження електронних систем і засобів контролю та управління і грошовим обігом при Кабінеті Міністрів України від 30 листопада 1999 р. № 11, зареєстрированим в Міністерстві юстиції України 07 березня 2000 р. за № 133/4354. Обов›язково до формуляра (паспорта) реєстратора розрахункових операцій повинна вноситься відмітка про проведення допрацювання.
ДПС України доручає довести цей лист до відома виробників РРО центрів сервісного обслуговання та користувачів РРО.

С.Б. Крухмальов,
директор Департаменту податкового контролю.






Категория: Официально | Просмотров: 421 | Добавил: kirovec | Рейтинг: 0.0/0